Gratis snelle verzending
Bodyguard Veiligheidsproducten logo
KOOP NUKOOP NU
Gratis snelle verzending

Pepperspray kopen in Netherland (NL) ?

U wilt pepperspray kopen in Nederland. Helaas is het kopen verboden in Nederland.
Deze vallen namelijk onder verboden wapens, alleen vergunninghouders of justitiële overheidsmedewerkers mogen dit bij zit dragen. U kunt hier lezen over legale wapens.

Het is strafbaar om alleen al in bezit te zijn van pepperspray.Het gebruik van deze wapens is dan ook verboden. Zodra u het illegale pepperspray middel gebruikt, bent u vrijwel altijd geheel aansprakelijk voor alle schade die u aanricht bij diegene & de bijkomende boetes die kunnen oplopen tot wel €2500,- . Geen aanrader aangezien u in plaats van slachtoffer een dader rol kan krijgen tot gevolg, daar heeft u helemaal niks aan, waar u wel wat aan heeft is onze legale pepperspray alternatief, de Bodyguard Knock-out spray.

Onze legale pepperspray alternatief

Zoals onderhand wel duidelijk is, is pepperspray niet legaal in Nederland. Wij vinden toch dat je je in een noodsituatie moet kunnen beschermen tegen een aanvaller. Daarom hebben we de Bodyguard Knock-Out spray bedacht: een legaal alternatief op pepperspray. Dit is een markeringsspray die de aanvaller afschrikt en voor een paar minuten uitschakelt. De spray is ietwat minder pittig als echte pepperspray, maar werkt om jezelf in veiligheid te stellen mocht dit ooit nodig zijn. Onze spray is in Nederland legaal en mag je daarom op zak hebben, om deze te gebruiken in het geval je in een noodsituatie terecht komt.

De rode spray is hardnekkig en blijft tot wel 3 dagen lang op het gezicht van de belager zitten, ook wanneer hij deze eraf probeert te wassen. Dit maakt het een stuk makkelijker om de dader op te sporen voor de politie.

Denk om je eigen veiligheid, maar ook om die van anderen

Wees je goed bewust van je omgeving wanneer je de legale variant van pepperspray gebruikt. Je mag de Bodyguard Knock-Out spray alleen in noodsituaties gebruiken. De spray is zeker geen spelletje. Wij raden daarom af om de spray te gebruiken op kinderen, ouderen, of zwangere vrouwen. Onze pepperspray alternatief heeft een plastic beveiligingssysteem zodat hij niet per ongeluk kan sprayen. Wanneer je de kans hebt om te vluchten zonder de spray te gebruiken, doe dit dan.

legaale pepperspray alternatief

Bodyguard Knock-out spray:
als iedere seconde telt

* Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 1x per maand veiligheidstips & tricks.
Newsletter Form (#11)
Bodyguard © 2019 – 2024 All Rights Reserved
cartcrosschevron-down
Share via
Copy link
Powered by Social Snap