Gratis snelle verzending
Bodyguard Veiligheidsproducten logo
KOOP NUKOOP NU
Gratis snelle verzending

Pepperspray in Nederland kopen

Pepperspray is strafbaar in Nederland en wordt daarom ook niet legaal verkocht. Het is erg lastig om aan het goedje te komen en bovendien mag je het niet gebruiken in een noodsituatie.
Wij van Bodyguard Knock-Out Spray vinden dat je je toch moet kunnen verdedigen wanneer je in gevaar komt, om deze reden hebben wij een legale variant van pepperspray ontworpen.
KOOP Legale pepperspray

legale Spray voor ZELFVERDEDIGING

Wij van Bodyguard Knock-Out Spray vinden dat je je toch moet kunnen verdedigen wanneer je in gevaar komt, om deze reden hebben wij een legale variant van pepperspray ontworpen.
Veilig en gemakkelijk kopen met Klarna

Wat is het verschil tussen pepperspray en het legale alternatief van Bodyguard Veiligheidsproducten?

We weten onderhand dat pepperspray niet legaal is in Nederland, maar wat is het verschil dan tussen de niet-legale traditionele pepperspray en de legale variant van Bodyguard Veiligheidsproducten?
Pepperspray, ook wel bekend als pepernevel of OC-gas, is een spray die de werkzame stof capsaïcine bevat. Capsaïcine is een prikkelend extract uit chilipeper. De werkzame stof capsaïcine is door middel van drijfgas verpakt in een compacte spuitbus die gebruikt kan worden (in landen waarin dit is toegestaan) tegen een aanvaller. Capsaïcine is de stof die als illegaal gezien wordt in pepperspray in Nederland.
Bodyguard Knock Out spray is een legaal alternatief op pepperspray in Nederland omdat het geen capsaïcine bevat, wat in nederland verboden is. Je mag de self defence spray van Bodyguard gebruiken onder de noodweer wet en dus alleen in noodsituaties.
LEGALE WAPENS VOOR ZELFVERDEDIGING

Bestel legale pepperspray in Nederland

Wil je weer veilig over straat kunnen, ‘s avonds laat in de trein zitten, of met een goed gevoel op de fiets stappen? Bestel de legale pepperspray dan eenvoudig online in onze oer-hollandse webshop. Je kunt de Bodyguard Knock-Out Spray voor maar 34,95€ in onze online webshop bestellen, en deze wordt dan gratis naar jou toe verstuurd in Nederland. Heb je vragen voordat je een aankoop doet, of wil je eerst even telefonisch contact opnemen? Geen probleem! Je vindt al onze informatie op onze contact pagina.

Hét 100% legale alternatief voor pepperspray.

Bodyguard Zelfverdedigingsspray mag je alleen volgens de Noodwet gebruiken. Je hebt geen vergunning nodig.

De voordelen van de nieuwe
Bodyguard Knock-Out 2021 Model:

Markeert de overvaller langdurig rood (2-3 dagen).

Tijdelijk uiterst vervelende & afschrikkende werking

Reikwijdte tot maar liefst 4 meter.

Handig formaat & Eenvoudig te gebruiken.

Made in Sweden

BODYGUARD vervangings garantie

Bodyguard Knock-out spray:
als iedere seconde telt

* Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 1x per maand veiligheidstips & tricks.
Newsletter Form (#11)
Bodyguard © 2019 – 2024 All Rights Reserved
cartcrosschevron-downarrow-right
Copy link
Powered by Social Snap