Gratis snelle verzending
Bodyguard Veiligheidsproducten logo
KOOP NUKOOP NU
Gratis snelle verzending

Waar kan ik pepperspray kopen?

Veel mensen zijn op zoek naar pepperspray omdat ze zich niet veilig op straat voelen. Pepper spray kan een oplossing zijn wanneer je dat gevoel van veiligheid weer terug wilt winnen, maar wist je dat het niet zo makkelijk is om pepperspray zomaar te kopen? Pepperspray kopen is in Nederland namelijk illegaal, en is zelfs strafbaar. Het kleine busje mag in Nederland alleen door justitiële instanties worden gebruikt. Wil je je toch weer veilig voelen op straat?
Bodyguard Veiligheidsproducten heeft een oplossing ontworpen: de legale variant van Pepperspray! Legale pepperspray kopen doe je bij Bodyguard Veiligheidsproducten.

legale alternatief voor pepperspray in Netherlands.

Wij van Bodyguard Knock-Out Spray vinden dat je je toch moet kunnen verdedigen wanneer je in gevaar komt, om deze reden hebben wij een legale variant van pepperspray ontworpen.
Veilig en gemakkelijk kopen met Klarna

Pepperspray in Duitsland kopen

Is het waar dat je in Duitsland legaal pepperspray kan kopen? Het antwoord is ja, je kan in Duitsland een variant van pepperspray kopen. De spray die je koopt is echter alleen legaal in Duitsland en mag niet gebruikt worden in Nederland. De pepperspray die in Duitsland verkocht wordt is eigenlijk bedoeld voor het gebruik bij bijvoorbeeld agressieve honden.
De pepperspray die je in Duitsland koopt is hartstikke illegaal in Nederland en wordt als een wapen gezien. Je mag de pepperspray die je in Duitsland koopt daarom ook absoluut niet op zak hebben in Nederland, want wapenbezit is strafbaar in Nederland. Lees verder voor meer informatie over het kopen van.
pepperspray in Duitsland

Pepperspray bestellen in Belgie

Hetzelfde verhaal geldt voor het bestellen van Pepperspray in België. Ja, pepperspray is legaal in België en kun je zowel online als in specifieke winkels kopen. De pepperspray die je in België besteld mag je echter nog steeds niet in Nederland gebruiken, zelfs niet in een noodsituatie. Leer hier meer over het.
bestellen van pepperspray in België

De Bodyguard Knock-Out Spray is legaal in Nederland

Zoals onderhand wel duidelijk is, is pepperspray niet legaal in Nederland. Wij vinden toch dat je je in een noodsituatie moet kunnen beschermen tegen een aanvaller. Daarom hebben we de Bodyguard Knock-Out spray bedacht: een legaal alternatief op pepperspray. Dit is een markeringsspray die de aanvaller afschrikt en voor een paar minuten uitschakelt. De spray is ietwat minder pittig als echte pepperspray, maar werkt om jezelf in veiligheid te stellen mocht dit ooit nodig zijn. Onze spray is in Nederland legaal en mag je daarom op zak hebben, om deze te gebruiken in het geval je in een noodsituatie terecht komt.
De rode spray is hardnekkig en blijft tot wel 3 dagen lang op het gezicht van de belager zitten, ook wanneer hij deze eraf probeert te wassen. Dit maakt het een stuk makkelijker om de dader op te sporen voor de politie.
pepperspray in Nederland kopen

Denk om je eigen veiligheid, maar ook om die van anderen

Wees je goed bewust van je omgeving wanneer je de legale variant van pepperspray gebruikt. Je mag de Bodyguard Knock-Out spray alleen in noodsituaties gebruiken. De spray is zeker geen spelletje. Wij raden daarom af om de spray te gebruiken op kinderen, ouderen, of zwangere vrouwen. Onze pepperspray heeft een plastic beveiligingssysteem zodat hij niet per ongeluk kan sprayen. Wanneer je de kans hebt om te vluchten zonder de spray te gebruiken, doe dit dan.

Hét 100% legale alternatief voor pepperspray.

Bodyguard Zelfverdedigingsspray mag je alleen volgens de Noodwet gebruiken. Je hebt geen vergunning nodig.

De voordelen van de nieuwe
Bodyguard Knock-Out 2021 Model:

Markeert de overvaller langdurig rood (2-3 dagen).

Tijdelijk uiterst vervelende & afschrikkende werking

Reikwijdte tot maar liefst 4 meter.

Handig formaat & Eenvoudig te gebruiken.

Made in Sweden

BODYGUARD vervangings garantie

Bodyguard Knock-out spray:
als iedere seconde telt

* Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 1x per maand veiligheidstips & tricks.
Newsletter Form (#11)
Bodyguard © 2019 – 2024 All Rights Reserved
cartcrosschevron-downarrow-right
Copy link
Powered by Social Snap