Gratis snelle verzending
Bodyguard Veiligheidsproducten logo
KOOP NUKOOP NU
Gratis snelle verzending

Traangas kopen?

U wilt traangas kopen in Nederland. Helaas is het kopen van traangas verboden & strafbaar in Nederland.
Dit valt namelijk onder de categorie verboden wapens, alleen vergunninghouders of justitiële medewerkers mogen dit bij zich dragen.
Het is ook strafbaar om alleen al in bezit te zijn van traangas.
Het gebruik van dit wapen is dan ook verboden. Zodra u de illegale traangas gebruikt, bent u vrijwel altijd geheel aansprakelijk voor alle schade die u aanricht bij diegene & de bijkomende boetes, die oplopen tot wel €2500,- . Geen aanrader aangezien u dan in plaats van slachtoffer een dader rol kan krijgen en daar heeft u helemaal niks aan, waar u wel wat aan heeft is onze legale pepperspray alternatief: de Bodyguard Knock-out spray.

Zoals onderhand wel duidelijk is, is pepperspray niet legaal in Nederland. Wij vinden toch dat je je in een noodsituatie moet kunnen beschermen tegen een aanvaller. Daarom hebben we de Bodyguard Knock-Out spray bedacht: een legaal alternatief op pepperspray. Dit is een markeringsspray die de aanvaller afschrikt en door de krachtige werking voor een paar minuten uitschakelt. De spray is ietwat minder pittig als echte pepperspray, maar werkt om jezelf in veiligheid te stellen mocht dit ooit nodig zijn. Onze spray is in Nederland legaal en mag je daarom op zak hebben, om deze te gebruiken in het geval je in een noodsituatie terecht komt.

De rode spray is hardnekkig en blijft tot wel 3 dagen lang op het gezicht van de belager zitten, ook wanneer hij deze eraf probeert te wassen. Dit maakt het een stuk makkelijker om de dader op te sporen voor de politie.

Meer informatie:
KNOCK-OUT BODYGUARD SPRAY

Denk om je eigen veiligheid, maar ook om die van anderen.

Wees je goed bewust van je omgeving wanneer je de legale variant van pepperspray gebruikt. Je mag de Bodyguard Knock-Out spray alleen in noodsituaties gebruiken. De spray is zeker geen spelletje. Wij raden daarom af om de spray te gebruiken op kinderen, ouderen, of zwangere vrouwen. Onze pepperspray alternatief heeft een plastic beveiligingssysteem zodat hij niet per ongeluk kan sprayen. Wanneer je de kans hebt om te vluchten zonder de spray te gebruiken, doe dit dan.

legaale pepperspray alternatief

Bodyguard Knock-out spray:
als iedere seconde telt

* Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 1x per maand veiligheidstips & tricks.
Newsletter Form (#11)
Bodyguard © 2019 – 2024 All Rights Reserved
cartcrosschevron-down
Share via
Copy link
Powered by Social Snap