Gratis snelle verzending
Bodyguard Veiligheidsproducten logo
KOOP NUKOOP NU
Gratis snelle verzending

Pepperspray bestellen in Belgie

Niet alleen gaan veel Nederlanders naar onze oosterburen om pepperspray te kopen, ook zoeken ze wanhopig naar de zelfverdedigingsspray in België. Veel Nederlanders denken dat je Pepperspray gemakkelijk kunt bestellen in België, maar niets is minder waar. Ook in België is pepper spray gewoon illegaal en wordt een alternatieve spray verkocht. Veel Belgen steken zelf zelfs de grens over in Frankrijk om aan het goedje te komen. Als je in Belgische winkels openlijk gaat zoeken naar pepperspray kom je dus hoogstwaarschijnlijk thuis van een koude kermis.

legale Spray voor ZELFVERDEDIGING

Wij van Bodyguard Knock-Out Spray vinden dat je je toch moet kunnen verdedigen wanneer je in gevaar komt, om deze reden hebben wij een legale variant van pepperspray ontworpen.
Veilig en gemakkelijk kopen met Klarna

Waar kan ik dan aan pepperspray komen?

De eerste vraag die waarschijnlijk bij je opkomt is waarschijnlijk: waar kan ik dan aan pepperspray komen? Ons antwoord is dat je helemaal niet op zoek moet gaan naar traditionele pepperspray. Ook al kun je de spray in sommige landen legaal kopen, je kunt pepperspray nooit legaal gebruiken in Nederland. Koop dus vooral geen pepperspray, dit is strafbaar in Nederland.
Wij raden je aan om te kijken naar een alternatief voor pepperspray zoals de Bodyguard Knock-Out Spray die wij ontwikkelt hebben voor jouw veiligheid. De werking van Bodyguard Knock-Out Spray is vrijwel identiek, het enige verschil is dat onze spray iets minder pittig is en geen capsaïcine bevat. Hierdoor is de Bodyguard Knock-Out Spray legaal in Nederland en mag je deze in een noodsituatie gebruiken om jezelf te beschermen.
Wanneer je onze zelfverdedigingsspray gebruikt op je belager zal deze enkele minuten uitgeschakeld zijn zodat je jezelf in veiligheid kan brengen. De spray geeft een hardnekkige fel rode stof af op de huid van de belager die tot 3 dagen blijft zitten. Deze fel rode laag helpt de politie met het identificeren van de belager.
Leer meer

Koop de verf spray van Bodyguard Veiligheidsproducten

Ben je klaar met dat onveilige gevoel wanneer je alleen met de trein reist, over een donkere weg naar huis moet fietsen, of wanneer je op stap bent? Je kunt de legale pepperspray kopen in onze online webshop bestellen! Neem het zeker voor het onzekere en bescherm jezelf in geval van nood. Wij verkopen de spray voor maar €34,95 euro in onze online webshop, en verzenden gratis in Nederland.

Heb je vragen of andere opmerkingen? Bekijk dan vooral onze FAQ of neem contact met ons op.

Hét 100% legale alternatief voor pepperspray.

Bodyguard Zelfverdedigingsspray mag je alleen volgens de Noodwet gebruiken. Je hebt geen vergunning nodig.

De voordelen van de nieuwe
Bodyguard Knock-Out 2021 Model:

Markeert de overvaller langdurig rood (2-3 dagen).

Tijdelijk uiterst vervelende & afschrikkende werking

Reikwijdte tot maar liefst 4 meter.

Handig formaat & Eenvoudig te gebruiken.

Made in Sweden

BODYGUARD vervangings garantie

Bodyguard Knock-out spray:
als iedere seconde telt

* Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 1x per maand veiligheidstips & tricks.
Newsletter Form (#11)
Bodyguard © 2019 – 2024 All Rights Reserved
cartcrosschevron-downarrow-right
Copy link
Powered by Social Snap