Veel gestelde vragen

Verzendkosten?

Voor bestellingen in Nederland hoeft u geen verzendkosten te betalen. 
Wij verzenden slechts een maal, en zijn niet verantwoordelijk voor het te laat bezorgen van bestelde producten. Voor 17.00 besteld wordt door ons altijd dezelfde werkdag verzonden, na 17.00 besteld wordt de eerstvolgende werkdag ’s ochtends verzonden. Bodyguard Veiligheidsproducten is niet verantwoordelijk voor verkeerd ingevulde postcodes of huisnummers. Indien een zending retour komt door een door uzelf verkeerd ingevuld adres dient u opnieuw de verzendkosten over te maken zodat wij uw zending opnieuw kunnen opsturen.

Brievenbuspost of pakket?

Bestelt u één artikel dan verzenden we deze als brievenbuspost, we hanteren de standaard brievenbusmaat. Wanneer u twee of meer artikelen bestelt, wordt uw bestelling als pakket verzonden. De bestelling zal dan door een medewerker van de door u gekozen vervoerder worden aangeboden.

Klachten?

Mochten er klachten of opmerkingen zijn over een besteld product dan kunnen deze kenbaar worden gemaakt via e-mail: [email protected] Ons team zal zo snel mogelijk (uiterlijk binnen drie werkdagen) telefonisch of via e-mail inhoudelijk op de klacht reageren.

Is de Bodyguard Knock-out legaal?

Onze zelfverdedigingsspray is geen verboden wapen, en valt derhalve ook niet onder Artikel 2 categorie II onder 6 van de Wet Wapens en Munitie.
Deze criteria zijn bepaald door de werkgroep advies & munitie, de Minister van Veiligheid en Justitie volgt dit advies op. Vergeet niet: u mag de zelfverdedigingsspray enkel gebruiken in een noodsituatie.

Levertijd van de bestelling?

Leveringen in Nederland: van maandag t/m vrijdag voor 17:00 uur besteld en betaald wordt dezelfde dag verzonden. Over het algemeen wordt uw bestelling de volgende dag bezorgd maar in sommige gevallen duurt het 2 tot 3 dagen. Wij streven naar een zo spoedig mogelijke levering maar kunnen helaas niet garant staan voor de gestelde leveringstermijn. 

Ik heb een bestelling geplaatst, kan ik deze nog annuleren?

Is de betaling voltooid? Dan is het niet meer mogelijk de bestelling te annuleren. Mocht de betaling nog niet voltooid zijn dan kun je deze nog wel annuleren. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice.

Betaalmogelijkheden?

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
U kunt betalen met iDEAL als u gebruikmaakt van bankieren via internet bij uw bank. Voor meer informatie over betalen met iDEAL kijkt u op www.ideal.nl.
PayPal
Het is ook mogelijk om met uw bankrekening, Mastercard of Visa te betalen via PayPal. Onze persoonlijke favoriet, aangezien u geen cardreader of telefoon hoeft aan te raken, alles vanuit uw stoel kunt regelen.
Meer informatie over PayPal: ga naar www.paypal.nl
Credit Card (Mastercard, Visa en American Express)
Het is mogelijk om met uw Creditcard van Mastercard, American Express of Visa te betalen.
Deze betaling verloopt via onze betaalprovider Klarna.

Mag de politie de zelfverdedigingsspray in beslag nemen?

Bij twijfel kan de politie tijdelijk de zelfverdedigingsspray in beslag nemen voor onderzoek, daaruit zal blijken dat de zelfverdedigingsspray wettelijk is toegestaan daarna zal de zelfverdedigingsspray weer worden teruggeven. 
Ondertekend u een afstandsverklaring? Dan neemt u afstand van het product en zult u het product derhalve ook niet meer terug ontvangen.