Gratis snelle verzending
Bodyguard Veiligheidsproducten logo
KOOP NUKOOP NU
Gratis snelle verzending

Pepperspray in Duitsland kopen

Wist je dat heel veel Nederlanders pepperspray in duitsland kopen? Dit komt omdat het kopen en verkopen van pepperspray legaal is in duitsland, terwijl dit in Nederland verboden is. Wapenwinkels in Duitsland merken steeds vaker dat Nederlanders een stukje over de grens rijden om de zelfverdedigingsspray daar te halen.

legale Spray voor ZELFVERDEDIGING

Wij van Bodyguard Knock-Out Spray vinden dat je je toch moet kunnen verdedigen wanneer je in gevaar komt, om deze reden hebben wij een legale variant van pepperspray ontworpen.
Veilig en gemakkelijk kopen met Klarna

In de winkel en op tankstations te koop

Ja, echt waar. Je kunt pepper spray gewoon bij de drogisterij, bij een tankstation, of online kopen. De wapenwet bij onze oosterburen is een stuk soepeler, en dit is ook zeker terug te zien in het aantal geregistreerde wapens per inwoner. Duitsland staat op nummer 4 in de wereld ranglijst. In de Duitse wet staat dat men zich in geval van een noodsituatie mag verdedigen met een zelfverdediging wapen zoals een busje pepperspray.

Tierabwehrspray

Maar, wist je dat ook in Duitsland de echte, traditionale variant van pepperspray niet zo makkelijk te verkrijgen is? De spray die ze in Duitsland aan de consument verkopen heet officieel “Tierabwehrspray” en is helemaal geen echter pepperspray! De tierabwehrspray die je koopt is eigenlijk bedoeld om bijvoorbeeld agressieve honden af te weren. Wanneer je in een noodsituatie terecht ben gekomen mag je deze Tierabwehrspray ook tegen mensen gebruiken mits je je in Duitsland begeeft. Ook moet er duidelijk op de spuitbus staan dat dit Tierabwehrspray is en niets

De Bodyguard Knock-Out Spray is legaal in Nederland

Zoals onderhand wel duidelijk is, is pepperspray niet legaal in Nederland. Wij vinden toch dat je je in een noodsituatie moet kunnen beschermen tegen een aanvaller. Daarom hebben we de Bodyguard Knock-Out spray bedacht: een legaal alternatief op pepperspray. Dit is een markeringsspray die de aanvaller afschrikt en voor een paar minuten uitschakelt
De spray is ietwat minder pittig als echte pepperspray, maar werkt om jezelf in veiligheid te stellen mocht dit ooit nodig zijn. Onze spray is in Nederland legaal en mag je daarom op zak hebben, om deze te gebruiken in het geval je in een noodsituatie terecht komt.
De rode spray is hardnekkig en blijft tot wel 3 dagen lang op het gezicht van de belager zitten, ook wanneer hij deze eraf probeert te wassen. Dit maakt het een stuk makkelijker om de dader op te sporen voor de politie.
haal de jouwe

Koop een legaal alternatief in Nederland

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Je kunt de legale variant van pepperspray namelijk gewoon in Nederland verkrijgen! Pepperspray is in Nederland illegaal, maar wij van Bodyguard Veiligheidsproducten hebben een legale variant ontworpen: de Bodyguard Knock-Out Spray. Je kunt de legale pepperspray kopen in onze online webshop voor maar €34,95 euro. De Bodyguard Knock-Out Spray wordt vervolgens gratis verzonden, zodat jij weer veilig over straat kunt. Je mag de legale variant alleen in noodsituaties gebruiken. Wanneer je de spray gebruikt zal je belager enkele minuten “Knock-Out” zijn zodat je jezelf in veiligheid kan brengen. 

Heb je vragen of andere opmerkingen? Bekijk dan vooral onze FAQ of neem contact met ons op.

Hét 100% legale alternatief voor pepperspray.

Bodyguard Zelfverdedigingsspray mag je alleen volgens de Noodwet gebruiken. Je hebt geen vergunning nodig.

De voordelen van de nieuwe
Bodyguard Knock-Out 2021 Model:

Markeert de overvaller langdurig rood (2-3 dagen).

Tijdelijk uiterst vervelende & afschrikkende werking

Reikwijdte tot maar liefst 4 meter.

Handig formaat & Eenvoudig te gebruiken.

Made in Sweden

BODYGUARD vervangings garantie

Bodyguard Knock-out spray:
als iedere seconde telt

* Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 1x per maand veiligheidstips & tricks.
Newsletter Form (#11)
Bodyguard © 2019 – 2024 All Rights Reserved
cartcrosschevron-downarrow-right
Copy link
Powered by Social Snap