Zelfverdediging verf spray

De verf spray van Bodyguard Veiligheidsproducten is dé nummer 1 zelfverdedigingsspray van Nederland. Deze verf spray laat, zoals de naam verraad, een verflaag achter bij een belager. Hierdoor is de belager korte tijd uitgeschakeld en tevens makkelijk te herkennen door de rode laag op zijn gelaat: handig voor wanneer de politie jouw belager op moet sporen.

Is de spray legaal?

Goeie vraag! Traditionele pepperspray is niet legaal in Nederland, maar onze verf spray is dat wel. Weet wel dat je de verf spray niet zomaar mag gebruiken, je mag dit alleen in een noodsituatie doen. Het moet aantoonbaar zijn dat je in gevaar bent geweest en geen andere mogelijkheid hebt gehad te ontkomen aan de aanvaller. Mocht dit het geval zijn dan is de verf spray de allerbeste oplossing om te ontsnappen: legaal en effectief. Beter kan niet.

Wie kan de zelfverdediging verf spray gebruiken?

Je denkt misschien dat de verf spray vooral gebruikt wordt door vrouwen of jonge meiden. Helaas zijn deze twee doelgroepen inderdaad te vaak slachtoffer van misdaden, maar ook andere doelgroepen kunnen baat hebben bij een verf spray. Wat dacht je van winkeleigenaren, lifters, beveiligingsmedewerkers, taxichauffeurs, of wandelaars? De knock out spray van Bodyguard Veiligheidsproducten is ontwikkeld voor iedereen die zich veilig wil voelen!

Hoe gebruik ik het?

De verf spray van Bodyguard Veiligheidsproducten is ontzettend makkelijk in gebruik. Pak wanneer je aangevallen wordt de verf spray zo snel mogelijk uit je jaszak en richt deze op de aanvaller. Druk vervolgens op de sprayknop, druk hard genoeg om het plastic beveiligingssysteem door te drukken. De dader is nu tijdelijk uitgeschakeld en wordt tot wel 3 dagen gemarkeerd met een rode verflaag. Breng jezelf snel in veiligheid terwijl de dader tijdelijk uitgeschakeld is.

Hoe gebruik ik het?

Wanneer je de zelfverdedigingsspray van Bodyguard op een aanvaller gebruikt zal dit zeker niet lekker aanvoelen bij de belager. De spray is echter niet schadelijk en brengt geen schade aan: dit is wat de spray legaal maakt in Nederland. De ingrediënten zijn niet giftig en er zitten geen schadelijke stoffen in. Met onze spray schakel je de dader uit zonder hier zelf voor in de problemen te raken!

Koop de verf spray van Bodyguard Veiligheidsproducten

Wil je een zelfverdedigings verf spray kopen? Zoek dan niet verder! Legale pepperspray kopen kan je het beste bij Bodyguard Veiligheidsproducten doen. Voor maar € 34,95 kan je zomaar je eigen leven of dat van een dierbare redden door middel van deze verf spray aan te schaffen. Wacht niet langer en voel je weer veilig.

Hét 100% legale alternatief voor pepperspray.

Bodyguard Zelfverdedigingsspray mag je alleen volgens de Noodwet gebruiken. Je hebt geen vergunning nodig.