Gratis snelle verzending
Bodyguard Veiligheidsproducten logo
KOOP NUKOOP NU
Gratis snelle verzending

RETOUREN

WANNEER KAN IK EEN PRODUCT RETOURNEREN?

U kunt een product aan Bodyguard Veiligheidsproducten retourneren wanneer er sprake is van:

  • Herroepingsrecht (zichttermijn)
  • Een door Bodyguard Veiligheidsproducten verkeerd geleverd product
  • Een defect bij ontvangst van het product
  • Een reparatie of vervanging onder de geldende garantievoorwaarden en termijn

HERROEPINGSRECHT

Het herroepingsrecht, ook wel zichttermijn genoemd, betekend dat u binnen 14 dagen, zonder opgave van reden uw aankoop kunt ontbinden. Deze 14 dagen gaan in de dag nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Nadat u ons heeft laten weten het product te willen retourneren, heeft u nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Tijdens de bedenktijd zal u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Het product mag slechts in die mate uitgepakt of gebruikt worden zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik wilt maken, kunt u het product met alle geleverde toebehoren, en indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking retourneren.

Let op! Alleen wanneer de veiligheid-verzegeling van de zelfverdedigingsspray in takt is kan deze zonder problemen worden geretourneerd.

Indien u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht komen de kosten voor terugzending voor uw rekening. Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping zullen we het aankoopbedrag aan u terugbetalen.

Als een product incompleet of beschadigd wordt geretourneerd dan kunnen we deze kosten bij u in rekening brengen.

EEN VERKEERD GELEVERD PRODUCT

Hebben we per ongeluk het verkeerde product aan u geleverd? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We zullen er dan zo spoedig mogelijk voor zorgen dat u het juiste product ontvangt.

HOE KAN IK EEN PRODUCT RETOURNEREN?

Wilt een u product of bestelling retourneren? Neem dan altijd eerst even contact op met onze klantenservice. Vaak zijn problemen ook telefonisch of per e-mail op te lossen. U kunt ons ook bereiken per e-mail via [email protected].

HOE LANG DUURT REPARATIE OF VERVANGING?

Zodra we uw retourzending hebben ontvangen en getest nemen we contact met u op. De verwerkingstijd is afhankelijk van diverse factoren. Wij doen ons uiterste best om de verwerkingstijd tot een minimum te beperken. We handelen de retourzendingen af in volgorde van binnenkomst. In de regel duurt het echter nooit langer dan een aantal werkdagen.

VERPAKKING

Let op! De spray staat onder hoge druk, gebruik daarom NOOIT een gewone envelop om de spray te versturen. Deze scheuren te eenvoudig open. Gebruik altijd minimaal een verstevigde envelop of pakket of een bubbelfolie envelop.
Bodyguard © 2019 – 2024 All Rights Reserved
cartcrosschevron-down
Copy link
Powered by Social Snap