Gratis snelle verzending
Bodyguard Veiligheidsproducten logo
KOOP NUKOOP NU
Gratis snelle verzending

Straal krachtige lichaamstaal uit.

Criminelen zoeken voor een zwak en onzeker ogend slachtoffer. Het eerste signaal waar naar gekeken word is lichaamstaal.
Jouw lichaamstaal zegt alles (non-verbaal gedrag), daaraan valt te zien of je alert , gefocuste of juist afgeleid of kwetsbaar bent.
Kwetsbaarheid is te zien bijv. aan voorovergebogen schouders of een doorgezakt postuur.
Kwetsbaar zijn is ook afgeleid zijn, dat zijn de meeste van ons als we staren naar onze telefoon of tijdens het instappen van de auto.
Sterke lichaamstaal toont zich met goed postuur met de schouders naar achteren, en hoofd omhoog. Maak oogcontact mensen om je heen. Dit alleen al kan een potentiële aanval voorkomen. Wees zelfverzekerd!

Draag onze zelfverdedigingsspray voor zelfbescherming.

Als je in het bezit bent van de Bodyguard Knock-out spray, denk je automatisch al aan uw veiligheid zodra je het voelt of ziet.
De legale pepperspray alternatief in uw handen verhoogt al uw bewustzijn als je gaat hardlopen , wandelen of sporten. Het zend een signaal naar je hersenen dat je dit gekocht hebt of heb gekregen met een reden; een veilig gevoel.

Leer je lichaam te gebruiken als een wapen.


Handen, ellebogen, knieën en voeten kunnen je sterkste wapens zijn als je weet hoe je ermee moet vechten, ze kunnen je leven redden in vele situaties. Dit is waarom een zelfverdediging les geen overbodige luxe is. Zelfs als je geen vechtsport wil beoefenen, zijn er genoeg trainingen om de basis technieken te leren.
Niet alleen leer je hoe je jezelf fysiek kan verdedigen, maar zal je ook zeker wat zelfverzekerder worden , dat is een mooie bijkomstigheid.

Voorkomen is de beste verdediging.


Vanzelfsprekend is een veilige plek de beste plek om te zijn. Dat is niet altijd de optie, met name als we het hebben over een verrassingsaanval. Met dat te hebben gezegd, zijn er genoeg situaties waarbij je kan voorkomen dat er wat met je gebeurd.
Luister naar je intuïtie. Als je het gevoel hebt dat je ergens maar beter niet naartoe kan gaan, of dat je iemand niet vertrouwd, dan is het zeker waard om daar naar te luisteren.
Als een situatie, persoon of omgeving onveilig aanvoelt , zorg dat je zo snel als mogelijk wegkomt.

Wat als je geconfronteerd wordt met een potentiële dreiging:

⁃ Blijf gefocust op wat er aan de hand is.
⁃ Zoek een plek waar je in veiligheid kan komen.
⁃ Bel 112 , Pak je zelfverdedigingsspray.

Wees niet bang om jezelf te verdedigen als je in levensgevaar of noodsituatie bent.
Onze legale pepperspray alternatief kan je erbij helpen.

Wil je meer weten over onze krachtige zelfverdedigingsspray?

legaale pepperspray alternatief

Bodyguard Knock-out spray:
als iedere seconde telt

* Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 1x per maand veiligheidstips & tricks.
Newsletter Form (#11)
Bodyguard © 2019 – 2024 All Rights Reserved
cartcrosschevron-down
Share via
Copy link
Powered by Social Snap