Gratis snelle verzending
Bodyguard Veiligheidsproducten logo
KOOP NUKOOP NU
Gratis snelle verzending

VERZENDING

Verzendkosten?

Voor bestellingen in Nederland hoeft u geen verzendkosten te betalen. Wij verzenden slechts een maal, en zijn niet verantwoordelijk voor het te laat bezorgen van bestelde producten. Voor 17.00 besteld wordt door ons vrijwel altijd dezelfde werkdag verzonden, na 17.00 besteld wordt de eerstvolgende werkdag ’s ochtends verzonden. Bodyguard Veiligheidsproducten is niet verantwoordelijk voor verkeerd ingevulde postcodes of huisnummers. Indien een zending retour komt door een door uzelf verkeerd ingevuld adres dient u opnieuw de verzendkosten over te maken zodat wij uw zending opnieuw kunnen opsturen.

Brievenbuspost of pakket?

Bestelt u één artikel dan verzenden we deze als brievenbuspost, we hanteren de standaard brievenbusmaat. Wanneer u twee of meer artikelen bestelt, wordt uw bestelling als pakket verzonden. De bestelling zal dan door een medewerker van de door u gekozen vervoerder worden aangeboden.

Levertijd van de bestelling?

Leveringen in Nederland: van maandag t/m vrijdag voor 17:00 uur besteld en betaald wordt vrijwel altijd dezelfde dag verzonden. Over het algemeen wordt uw bestelling de volgende dag bezorgd maar in sommige gevallen duurt het 2 tot 3 dagen. Wij streven naar een zo spoedig mogelijke levering maar kunnen helaas niet garant staan voor de gestelde leveringstermijn.

Bezorging door PostNL

Bestellingen worden via PostNL verstuurd. Zij leveren op maandag t/m zaterdag tijdens kantooruren. Wij proberen gerelateerd aan de hoeveelheid producten uw bestelling op te sturen via brievenbus formaat post. indien niet mogelijk versturen wij het als pakketje.

Staat PostNL op de stoep en er is niemand thuis? Dan zal PostNL je pakketje bij de buren proberen af te leveren. Wanneer dit niet lukt, dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code’. Met deze code kun je op MijnPakket aangeven wanneer de chauffeur van PostNL een tweede keer langs kan komen. Op een dag, tijd en locatie die voor jou het beste uit komt! Anders komt PostNL de volgende werkdag weer terug voor een tweede afleverpoging.

Ben je te druk geweest en is het daarom PostNL ook niet gelukt om je pakketje te bezorgen bij de tweede poging? Dan kan je met het afhaalbericht je pakketje ophalen bij jouw postkantoor. Hier blijft je pakketje twee weken liggen. Er zal dan gevraagd worden naar een legitimatiebewijs.

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu. Daarom wordt, wanneer het kan, je bestelling in gebruikte doos/verpakking naar je toegestuurd.
Bodyguard © 2019 – 2024 All Rights Reserved
cartcrosschevron-down
Copy link
Powered by Social Snap